Stoiximan Super League

Μπερνάρ: «Η νίκη κόντρα στον Άρη μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μπερνάρ.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας 2-0 του Βόλου στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ο Μπερνάρ, στάθηκε στη σημασία του αποψινού τρίποντου, αναφέροντας πως η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στους «πράσινους». Παράλληλα, τόνισε πως, τόσο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο κόσμος της ομάδας, απόλαυσαν το σημερινό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρ:

Για το ματς και τη νίκη επί του Βόλου: «Πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στην παλιά καλή μας περίοδο, εκεί όπου είχαμε περισσότερες δυνατότητες με συνδυασμούς. Η νίκη κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Όπως είδατε σήμερα είχαμε καλή εικόνα, με 1-2 πάσες μπαίναμε στην αντίπαλη άμυνα. Άρεσε το παιχνίδι τόσο στους φιλάθλους όσο και σε εμάς τους ίδιους».

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού με τις τρεις σερί νίκες: «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει να κοιτάς να κερδίζεις τους εντός έδρας,. Όπως και τους εκτός έδρας αγώνας, αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να μην χάνεις. Στο πρωτάθλημα κερδίζει όταν αυτός που δέχεται τα λιγότερα γκολ, αλλά και αυτός που είναι πιο συγκεντρωμένος σαν ομάδα. Αν δεν σημειώνεις γκολ θα έχεις πρόβλημα. Στα πλει οφ θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Εκεί θα πρέπει να μπούμε καλά δομημένοι και συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x