Mε ήττα 1-0 από τον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε τις φετινές του, εντός έδρας υποχρεώσεις στη Stoiximan Super League ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο, θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο δεν θα έχει στο ρόστερ της τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, Χεφτέ Μπετανκόρ.
Ο Ισπανός σκόραρε 19 τέρματα και μοίρασε δυο ασίστ και έπειτα από ενάμιση χρόνο στις Σέρρες κατηφορίζει στον Πειραιά, αφού από τον περασμένο Ιανουάριο έχει «κλείσει» στον Ολυμπιακό.
Μετά το τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό ο Μπετανκόρ βραβεύτηκε από την ομάδα των Σερρών και αποθεώθηκε από τον κόσμο, παραλαμβάνοντας μια φανέλα με τον αριθμό «19» που αντιστοιχεί στα γκολ τα οποία πέτυχε φέτος και τον έχρησαν πρώτο σκόρερ.
Μάλιστα με ποστάρισμα που έκανε στο Instagram, ο Μπετανκόρ, ευχαρίστησε τον Πανσερραϊκό και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Στο ποστάρισμα του ο Ισπανός αναφέρει:
«Πανσερραϊκέ, ευχαριστώ για όλα. Τώρα είναι η ώρα της ξεκούρασης. Το μυαλό μου είναι τώρα στη νέα πρόκλησή μου, στον Ολυμπιακό»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.