Stoiximan Super League

Μπιέλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων»

Ο Πεπ Μπιέλ αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 6-0 του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πεπ Μπιέλ που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ματς, πετυχαίνοντας δύο γκολ, αφιέρωσε τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Παράλληλα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στάθηκε και στο καλό πρόσωπο που παρουσίασαν οι Πειραιώτες, αλλά και στην επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ Μπιέλ:

Για τη δύσκολη εβδομάδα στη χώρα μας λόγω της τραγωδίας των Τεμπών: «Συνέβη μία τραγωδία στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι γι' αυτό. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με δύο γκολ. Κυρίως όμως ότι επιστρέψαμε στις νίκες και κάναμε καλά τη δουλειά μας».

Για τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός: «Δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε. Αν τα κάνουμε σωστά όλα αυτά έχουμε τους παίκτες να δημιουργούμε τις ευκαιρίες και να πετυχαίνουμε τα γκολ».

Για το αν σκέφτηκε να ζητήσει το πέναλτι από τον Μπακαμπού για να κάνει χατ τρικ: «Στην πραγματικότητα εγώ του έδωσα τη μπάλα. Παρόλο που ήταν η σειρά μου να εκτελέσω το πέναλτι. Οι επιθετικοί έχουν ανάγκη τα γκολ, θέλουν όλοι να σκοράρουν και αν το κάνουν όλοι στο ίδιο παιχνίδι τότε ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x