Stoiximan Super League

Μπιέλ: «Αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα»

Ο Πεπ Μπιέλ μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη αλλά και για το επερχόμενο ματς των «ερυθρόλευκων» με τον ΌΦΗ για τη Super League 1, τονίζοντας τη βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται εκ νέου στη Super League 1, όπου θα αντιμετωπίσουν για την 20η αγωνιστική τον ΌΦΗ (29/1, 16:00). Ο Πεμ Μπιέλ, από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού στο τελευταίο καλό του διάστημα, μίλησε τόσο για την πρόκριση επί του Άρη, όσο και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπιέλ στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς με τον Άρη: «Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις. Πάντα είναι ωραίο να παίρνεις μια πρόκριση και ιδιαίτερα όταν παίζεις απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Μας χαροποίησε η νίκη, αλλά γενικότερα διανύουμε μια καλή περίοδο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Θα δώσουμε το 100%. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Συμβαίνει καμιά φορά να προσπαθείς αλλά να μην καταφέρνεις να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, όμως εμείς θα προσπαθούμε πάντα και θα τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Πιστεύω πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω πως αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει περισσότερα. Παίρνοντας τα αποτελέσματα, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθάει για να βελτιωθείς περισσότερο».

Για το σε ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται: «Η φυσική μου θέση είναι πίσω από τον επιθετικό. Εκεί έχω συνηθίσει να παίζω και εκεί νοιώθω πιο άνετα. Πολλές φορές όμως παίρνω τις οδηγίες από τον προπονητή να αλλάζω θέσεις και να συμβαίνει αυτό είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι είτε μέσα στον ίδιο τον αγώνα. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό. Μπορώ να το κάνω και μου αρέσει αυτό σύστημα, επομένως δεν έχω καμία προτίμηση για το που θα αγωνίζομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x