Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοιτάξει στα… μάτια τον Άγιαξ και να τον αποκλείσει, δήλωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, στον Τύπο της Ολλανδίας.
«Είναι ωραίο για μένα που επέστρεψα ύστερα από πέντε χρόνια στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ είναι μία δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη. Ο Πέτερ Μπος είναι ένας διαφορετικός προπονητής από τον Φρανκ ντε Μπουρ και θα παρουσιάσει κάτι καινούριο ο Άγιαξ», είπε αρχικά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην ιστοσελίδα «Voetbal International» και πρόσθεσε:
«Ο Άγιαξ είναι μία καλή ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο με νεαρούς παίκτες, αλλά και εμείς έχουμε ένα καλό σύνολο. Πιστεύω στην ομάδα μου».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






