Stoiximan Super League

Μπλάνκο, Μαντούκα και Ζούλιο Σέζαρ στο ματς-φιέστα της ΑΕΚ: Αποθεώθηκαν στην OPAP Arena!

Από νωρίς στην OPAP Arena οι Μπλάνκο, Μαντούκα και Ζούλιο Σέζαρ για το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο, στο οποίο αναμένεται να σφραγιστεί η κατάκτηση του τίτλου από την Ένωση. Αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Εκλεκτές παρουσίες θα έχει -όπως αναμενόταν- η OPAP Arena στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο, το οποίο αναμένεται να μετατραπεί σε φιέστα για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου από την Ένωση.

Οι πρώην άσοι των «κιτρινόμαυρων», Γκουστάβο Μαντούκα, Ισμαέλ Μπλάνκο και Ζούλιο Σέζαρ είναι από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ είχε σταλεί πρόσκληση και στον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μπορεί να δώσει το «παρών».





Ο Μπλάνκο και ο Ζούλιο Σέζαρ, μάλιστα, έγιναν σύνθημα στο στόμα των οπαδών όταν τους έδειξε το matrix στην OPAP Arena.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x