Stoiximan Super League

Μπλόκαρε τον Αστέρα η Παναχαϊκή

Θετική εικόνα έδειξαν Αστέρας Τρίπολης και Παναχαϊκή στο μεταξύ τους 1-1 σε φιλικό ματς που έγινε στην Πάτρα.

Φιλική ισοπαλία με σκορ 1-1 μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και Παναχαϊκή σε ματς που έγινε στην Πάτρα.

Οι Πατρινοί παρουσίασαν πολύ δυνατή εικόνα και «μπλόκαραν» τους Αρκάδες, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το φινάλε.

Ο πορτιέρο της Παναχαϊκής κράτησε τους φιλοξενούμενος στο «0» στο πρώτο μισό του ματς, μπλοκάροντας τετ α τετ του Φερνάντεζ και φάουλ του Ρόλε.

Στο 40’ ανέλαβε… δράση η επιθετική γραμμή, με τον Κυνηγόπουλο να σουτάρει εύστοχα για το 1-0.

Στο δεύτερο μισό o Αστέρας ανέβασε ρυθμό, με τον Φερνάντεζ να αστοχεί στο 67’ με μακρινό σουτ, ενώ στο 87’ ο Τόνσο με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα, οι Αρκάδες είχαν την ευκαιρία για ανατροπή, με το σουτ του Τσιλιανίδη στο φινάλε να φεύγει άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα άλλες δύο φορές (15’, 80’), όμως τα τέρματα δεν μέτρησαν ως οφσάιντ.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταματόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος Παπατόλιος, Πλέγας, Κολ, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ, Μωραΐτης.

Αγωνίστηκαν και οι:Μαυριάς, Κοτσώνης, Λουμπαρδέας, Πολυχρόνης, Κολοβούνης, Ελευθεριάδης, Παταπής, Αργυρόπουλος, Αυλωνίτης, Αντωνακόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (46' Τσιφτσής), Βλάχος (64' Κώτσιρας), Τασουλής (64' Μαρτίνεζ), Ματρικάρντι (70' Τσιλιανίδης), Βαλιέντε, Μπελόκ, Τζίμας (46' Χριστόπουλος), Σάλας (58' Μπαστιάνος), Φερνάντεζ (70' Τόνσο ), Ρόλε, Δουβίκας (70' Μανιάς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x