Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Μας πόνεσε το χαστούκι από τον ΠΑΣ, να καταλάβουμε που υπερτερούμε»

Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε ότι το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ είναι… άλλο ενώ εξήγησε τη σημασία του να βρει ο Παναθηναϊκός τα δυνατά του στοιχεία έναντι του αντιπάλου.

Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το επικείμενο μεταξύ τους ματς, το οποίο χαρακτήρισε διαφορετικό, μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι.

Με τον Ρουμάνο τεχνικό να τονίζει παράλληλα στην κάμερα της Nova ότι πρέπει το «τριφύλλι» να βρει που πλεονεκτεί έναντι των Ηπειρωτών και να αξιοποιήσει το πλεονέκτημά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι:
Για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι ένας εύθραυστος αγώνας, πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχουμε επιτυχίες. Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε, είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα».

Για τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και αν γνωρίζουν τον τρόπο που αγωνίζεται: «Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στη οργάνωση. Αυτό ουσιαστικά μας υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο που δεν σκεφτήκαμε για να κερδίσουμε την μπάλα».

Σχετικά με το παιχνίδι της Super League που είναι διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ είναι σημαντικό αυτό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες, που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x