Stoiximan Super League

«Μπορούσαμε 4-5 γκολ»

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα μπορούσε να έχει ανταμειφθεί με ακόμα περισσότερα γκολ, σύμφωνα με τον Χουμπ Στέφενς.

Ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό (3-0), αλλά και βέβαιος ότι θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι απαντήσεις που έδωσαν σήμερα οι παίκτες που δεν θεωρούνταν «βασικοί» ήταν το θετικότερο συμπέρασμα απ’ το ματς.

Ερωτώμενος, δε, για τη μάχη του τίτλου με τον Ολυμπιακό, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, παραπέμποντας στο τέλος του πρωταθλήματος για το πώς θα τα έχει πάει ο «δικέφαλος».


Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφενς

Για το παιχνίδι: «Κάναμε καλή εμφάνιση, πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, αλλά χάσαμε ευκαιρίες για 4 ή 5 γκολ. Όπως και να ‘χει, πάμε σπίτι μας με τους τρεις βαθμούς και μία καλή εμφάνιση. Δεν έμεινα ικανοποιημένος μόνο από τον Λούκας, αλλά και από τον Σκόνδρα και τον Τζαβέλλα στο δεύτερο ημίχρονο. Παίζουν σε έναν μεγάλο σύλλογο και οι παίκτες σήμερα έδωσαν σωστές απαντήσεις».

Για το μηδέν στην άμυνα στο σημερινό ματς και τα τρία τέρματα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να βάζεις τα γκολ και να δημιουργείς ευκαιρίες. Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι να κρατάς και το μηδέν πίσω».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Ο σημαντικός είναι ο αγώνας της Τετάρτης, όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους».

Για την παρουσία των παικτών που αγωνίστηκαν μετά από καιρό: «Είναι σημαντικό να παίζουν οι απολύτως έτοιμοι παίκτες. Μέσα σε μία σεζόν έρχονται και οι τραυματισμοί και είναι σημαντικό να είναι όλοι οι παίκτες απολύτως έτοιμοι σε φυσική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα έδωσαν σωστές απαντήσεις και το ίδιο πρέπει να κάνουν και αυτοί που θα παίξουν την Τετάρτη και να έχουν μία αντίστοιχα καλή παρουσία».

Για την κόντρα κορυφής με τον Ολυμπιακό: «Θα δούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος που έχουμε προσγειωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x