Stoiximan Super League

Μπουγιουκλής: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Άρης»

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με την Μακάμπι.

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa Conference League. Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, παλαίμαχος άσος των κίτρινων αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση, έχοντας στο μυαλό του ακόμη το προ 28 ετών ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει μπροστά του πια ο Άρης.

«Αν είναι σοβαρός και παίξει αυτό που ξέρει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Μπουγιουκλής στο metrosport.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπουγιουκλή:

Για το παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά, όταν ο Άρης αντιμετώπισε για πρώτη φορά μια ομάδα από το Ισραήλ:

«Πω πω, πέρασαν 28 χρόνια; Είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα με Φοιρό προπονητή με τρεις ξένους παίκτες. Ήταν ο Λόντσαρ, ο Ιβάν και ο Μιλόγεβιτς. Ο Λεκμπέλο έπαιζε ως Έλληνας. Ήμασταν ένα γκρουπ 16-18 παικτών που δεν φανταζόμασταν τον εαυτό μας βασικό, μπορούσαμε ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε στον πάγκο. Παίζαμε σε πολλές θέσεις, ήταν καλό το κλίμα, ήμασταν μια παρέα. Όταν παίξαμε εκεί μας άλλαξαν ώρα. Έκανε τρομερή ζέστη και το Μπερ Σεβά είναι μέσα στην έρημο μακριά από το Τελ Αβίβ. Φυσούσε και ένα ζεστό αεράκι. Ήμασταν τυχεροί γιατί προηγηθήκαμε και έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα».

Για τις συνθήκες στο Ισραήλ:

«Είναι διαφορετικές οι συνθήκες από τότε, έχουν αλλάξει τα γήπεδα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ. Αν είναι σοβαρός και παίξει αυτό που ξέρει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα».

Για τα στοιχεία που του άρεσαν στον Άρη:

«Μου άρεσε ότι η ομάδα μετά από καιρό βάζει εύκολα γκολ. Δεν το είχαμε αυτό, τα προηγούμενα χρόνια. Βρήκαμε τον σέντερ φορ που δεν είχαμε, αν και είναι ακόμα ανέτοιμος όπως και ο Ντιόπ. Σιγά σιγά με τα παιχνίδια θα επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο Ντιόπ επέστρεψε από τραυματισμό και με τα παιχνίδια επανέρχεσαι γρηγορότερα.

Αμυντικά νομίζω τα 2 σέντερ μπακ, ο Φαμπιάνο και ο Μπράμπετς έχουν δημιουργήσει ένα καταπληκτικό δίδυμο, είναι εγγύηση στα μετόπισθεν. Καλή μεταγραφή και ο Πίρσμαν που δένει πολύ καλά στο σύνολο. Το μυστικό είναι ότι ο Μπούργος έχει βρει παίκτες για να παίξει και τα τρία συστήματα που έπαιζε και η Ατλέτικο με τον Σιμεόνε. Και με τον Μανού Γκαρθία θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο. Και ο Πάλμα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και από πέρσι, δείχνει ότι κουμπώνει πολύ καλά στην ομάδα. Είναι πανέτοιμος ο Μανού Γκαρθία, θα πάρει λεπτά συμμετοχής, προέρχεται από προετοιμασία στη Χιχόν, δε θέλει χρόνο προσαρμογής».

Για τον Μανού Γκαρθία:

«Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του Άρη. Ήρθε σε μια πολύ καλή ηλικία. Και τραυματισμούς δεν έχει και προέρχεται από πολλά ματς στην ισπανικό πρωτάθλημα».

Για τον Γκρέι:

«Περιμένουμε να βρει τα πατήματά του. Το έχει το γκολ σε μια-δυο ευκαιρίες. Αντίθετα με τον Καμαρά πέρσι. Το ίδιο θέμα είχε και ο ΠΑΟΚ».

Για το φετινό Πρωτάθλημα:

«Θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί αρκετά αλλά έχει και στον πάγκο του έναν πολύ καλό προπονητή, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ΑΕΚ με το νέο γήπεδο και με τη μεταγραφή του Βίντα παρουσιάζεται δυνατή. Δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα ξεφύγει γιατί μετά από το στραπάτσο με τη Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται ξανά σε διαδικασία χτισίματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x