Stoiximan Super League

Μπουονανότε: «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς»

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν λίγο περισσότερο στο μυαλό τους το ματς με τον Ολυμπιακό, από αυτό με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μπουονανότε στη NOVA.

Τα πάντα στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μόνο, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Τόσο ο κόσμος όσο και οι παίκτες το σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ στο ματς με τον Ατρόμητο, αφού ο προπονητής τους είναι πάρα πολύ καλός. Του αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πώς να οργανώνει την ομάδα. Είναι νέος προπονητής, έφυγε από την ΑΕΚ κι έτσι ο αντίπαλός μας έχει πλέον μια νέα ταυτότητα ως ομάδα», είπε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια δε, ανέφερε πως τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ και μόνο: «Αυτό που θέλουμε όμως εμείς είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση για να φύγουμε με το τρίποντο της νίκης. Πάντα το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Σίγουρα ο Ατρόμητος θα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Είμαστε η ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να εφαρμόζουμε και να προσαρμοζόμαστε σε όσα ζητάει ο προπονητής. Γι' αυτό και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε».

Τέλος, για την παρουσία του στο ματς με τον Ηρακλή, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ενδεκάδα και έπαιξα 90 λεπτά. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γινόταν. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x