Stoiximan Super League

Μπούργος: «Δεν πάω να χτίσω τη νέα Ατλέτικο»

Την πρόθεσή του ν’ αντιμετωπίσει τον Άρη ως ξεχωριστό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ και όχι συνδεδεμένο με τη θητεία του στην Ατλέτικο ξεκαθάρισε ο Ερμάν Μπούργος.

Αφοσιωμένος στον Άρη -χωρίς να τον συνδέει με το δικό του παρελθόν- δήλωσε ο Ερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι ν’ αναπτύξει τους «κίτρινους» και όχι να… μεταφέρει σε αυτούς το στιλ της Ατλέτικο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

Για τα ισπανικά δημοσιεύματα ότι θέλει να φτιάξει τη δική του Ατλέτικο: «Δεν συμφωνώ ότι πάω να χτίσω τη νέα Ατλέτικο. Εδώ είμαστε στον Άρη».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Το μυαλό του προπονητή δεν ξεκουράζεται ποτέ. Πέρασα τη διακοπή κάνοντας δουλειά και προετοιμαστήκαμε με τρόπο ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν έχει κατασταλάξει στο 4-4-2: «Θα το δείτε την Κυριακή».

Για το ότι ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες από αυτές που συμμετέχουν στα πλέι-οφ: «Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος κι έτσι δημιουργούμε φάσεις».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο: «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά η δική μας ομάδα».

Για το σχέδιο της επόμενης χρονιάς: «Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x