Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Τα φθηνά λάθη έφεραν την ήττα - Βελτιωμένος, αλλά θέλει δουλειά και μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»

Το σχόλιο του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Διονύση Δεσύλλα, για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα, στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Με ήττα από την Μπράγκα (2-1) ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην Ελλάδα για να βάλουν τις τελευταίες «πινελιές» ενόψει και των δυο κρίσιμων ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League με τη Ρέιντζερς, έχοντας μπροστά τους την πρόβα τζενεράλε με τη Βέστερλο στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (16/7).

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Αυστρία, Διονύσης Δεσύλλας σχολίασε την εμφάνιση του «τριφυλλιού» στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που επέδειξε η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Σάλκε, ωστόσο σημείωσε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και μεταγραφές στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στο «10», αλλά και στα γκολπόστ.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι στον Παναθηναϊκό πρέπει να βελτιωθεί η ταχύτητα και η αμεσότητα στη δημιουργία και την εκτέλεση.

@sporfm946 Το σχόλιο του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Διονύση Δεσύλλα, για την βελτιωμένη εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπράγκα, στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους #sporfm #panathinaikos ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x