Την πρόθεσή του να στραφεί νομικά κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην διαμάχη με τον Ολυμπιακό και τον Λευτέρη Αυγενάκη έκανε γνωστή ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.
H ανάρτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη:
«Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν στην εύλογη επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου. Θλίβομαι, διότι γνωρίζουν πως είναι αναληθή όσα ανέφεραν για μένα στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, στο βωμό επικοινωνιακών τακτικών, δεν ορρωδούν προ ουδενός. Από αύριο το πρωί θα ασκήσω κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη από τη συκοφαντική δυσφήμισή τους».
Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η μήνυση για ψεύδη καταμήνυση και για παράβαση καθήκοντος σε σωρεία παραβάσεων, που θα καταθέσει εναντίον του Βαγγέλη Μπραουδάκη.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






