Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Δείξαμε αφέλεια, δυστυχώς η παραμονή δεν εξαρτάται πλέον μόνο από εμάς»

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου μετά την ήττα της Κηφισιάς με σκορ 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός πήγε στην Καισαριανή με την πλάτη στον τοίχο καθώς με ήττα θα γινόταν μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό, ωστόσο νίκησε 1-0 την Κηφισιά (πρώτο «διπλό» στη σεζόν) με σκόρερ τον Σεμπαστιάν Λομόνακο και βρέθηκε στο +2 από την ομάδα των βορείων προαστίων, όντας ξανά σε θέση οδηγού για την παραμονή.

Μετά την αναμέτρηση, ο Κώστα Μπράτσου τόνισε την απογοήτευσή του για την αφέλεια που έδειξε η ομάδα του στη φάση του γκολ, ενώ ανέφερε πως πλέον η παραμονή εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα, άρα δεν είναι στα χέρια της Κηφισιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σήμερα χάσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Δυστυχώς πλέον η παραμονή δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα.

Αυτό που με στεναχώρησε από την ομάδα μου, ήταν η αφέλεια που δείξαμε, διότι σε μια ανύποπτη στιγμή βιαστήκαμε και δεχθήκαμε το γκολ.

Αυτά τα λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις και τα πληρώσαμε και εμείς. Είχαμε πολλές φάσεις για να βάλουμε γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός είχε μία, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, οι ίδιοι παίκτες κερδίσανε την προηγούμενη αγωνιστική, οι ίδιοι χάσανε σήμερα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια ένταση».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x