Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλουμε να αξιολογήσουμε το ρόστερ μας»

Το σχόλιο του Κώστα Μπράτσου μετά τη βάρια ήττα του Βόλου από τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μπράτσος στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού μετά τη βαριά ήττα του Βόλου με 5-0 από τους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έκανε αλλαγές ώστε να αξιολογήσει το ρόστερ της.

«Μέτρησε ότι παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα, μία εξαιρετική ομάδα με ένα εξαιρετικό ρόστερ, ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή με την ποιότητα τους μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά.

Από την άλλη, εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο πλέον, να κάνουμε αλλαγές, να αξιολογήσουμε το ρόστερ, να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά και παράλληλα να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν υγιείς για τη συνέχεια και τα αλλεπάλληλα παιχνίδια.

Θεωρώ ότι μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας γιατί ναι μεν θα βάλουμε παιδιά μέσα να πάρουν χρόνο αλλά θα μείνουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν σημαντικό φορτίο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε χωρίς σκοπιμότητα, να παίξουμε ποδόσφαιρο, να βοηθήσουμε να παιχτεί γρήγορο ποδόσφαιρο, το κάναμε, πληρώσαμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο στόχο, να αξιολογήσουμε το ρόστερ για την επόμενη χρονιά
», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x