Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Ιστορική ημέρα για την Κηφισιά, η επένδυσή μας είναι να κοιτάξουμε το μέλλον»

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου μετά τη νίκη της Κηφισιάς στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Το πρώτο διπλό της ιστορίας της σε επίπεδο Super League πήρε το απόγευμα της Κυριακής η Κηφισιά, η οποία στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου στην τεχνική της ηγεσία, επικράτησε με σκορ 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας προπονητής των Βορείων Προαστίων, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του, αναφέροντας χαρακτηριστικά την εικόνα που αντίκρισε μόλις έφτασε στον σύλλογο, ενώ, τόνισε πως ο σύλλογος πρέπει να γιορτάσει τη νίκη και από μεθαύριο να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη δύσκολη συνέχεια.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

«Στους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς πάνε τα συγχαρητήρια. Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτά τα παιδιά γιατί η αλήθεια είναι όταν τους είδα ότι έχει γίνει μια καλή δουλειά στην ομάδα, φαινόταν αυτό, όμως είχαν τα κεφάλια κατεβασμένα. Σήμερα έγραψε ιστορία αυτή η ομάδα με το πρώτο της διπλό στη Super League. Στην πρώτη μου ομιλία τους είπα: "εσείς γράφεται ιστορία για αυτή την ομάδα, σκεφτείτε πως θέλετε να σας γράψει η ιστορία". Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την Κηφισιά και αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η επένδυσή μας είναι να κοιτάξουμε το μέλλον. Θα απολαύσουμε τη νίκη στις επόμενες 24 ώρες και μετά θα μπούμε στο γήπεδο για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x