Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Πληρώσαμε τις χαμένες ευκαιρίες»

Στις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ο Κώστας Μπράτσος.

Ο Κώστας Μπράτσος τόνισε πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι επεμβάσεις του Παπαδόπουλου και πως όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα νικούσε σε ένα ισορροπημένο και «ανοιχτό» ματς, ενώ έμεινε ευχαριστημένος από την κυκλοφορία της μπάλας και το γεγονός πως σούταραν προς την αντίπαλη εστία.

Αναλυτικά: «Στο ποδόσφαιρο μπορεί μία ευκαιρία να είναι δέκα εκατοστά εντός στόχου και άλλη δέκα εκατοστά εκτός στόχου. Πέσαμε σήμερα και απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και φαινόταν πως όποιος έβαζε ένα γκολ, θα νικούσε. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας και για αυτό ηττηθήκαμε σήμερα. Δεχτήκαμε γκολ από μία… κρύα φάση, η μπάλα έμενε "ζωντανή" μέσα στην περιοχή μας.

Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι δεν κάναμε κάτι καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, σουτάραμε, σεντράραμε, επιτεθήκαμε με όλους τους πιθανούς τρόπους, αλλά δε σκοράραμε και, δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δέκα εκατοστά μέσα, δέκα εκατοστά έξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x