Stoiximan Super League

Τα «συγχαρητήρια» του Μπρούστερ για την άνοδο του Ιωνικού

Το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Ιωνικού στη Super League 1 έστειλε ο Κρεγκ Μπρούστερ.

Τα χρόνια δόξας και επιτυχιών με τη φανέλα του Ιωνικού θυμήθηκε ο Κρεγκ Μπρούστερ με αφορμή την άνοδο των Νικαιωτών στη Super League 1.

O -επί μία πενταετία (1996-2001)- πάλαι ποτέ στράικερ του Ιωνικού έστειλε το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα για την επιστροφή της πρώην ομάδας του στα «μεγάλα σαλόνια», ύστερα από 14 χρόνια. Μάλιστα, τόνισε ότι νοσταλγεί τις στιγμές με τα κυανόλευκα και τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκε στο κλαμπ, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κρεγκ Μπρούστερ στο «Ionikos News», ύστερα από τον σύντομο χαιρετισμό του στα ελληνικά:

«Θα ήθελα να πω τεράστια συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα για το κατόρθωμα της επιστροφής στη Super League. Εκεί, όπου ανήκει η ομάδα. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τον μάνατζερ, τους προπονητές, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Πρέπει να είναι τεράστιο το συναίσθημα της επιστροφής στη Super League μετά από 14 χρόνια προσπαθειών. Απολαύστε τη στιγμή!

Ανυπομονώ, επίσης, να παρακολουθήσω τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό, γιατί αυτή είναι η ουσία, να παίζεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες και να τις νικάς! Πάνε 20 χρόνια μακριά από την ομάδα, μα ακόμη τη νοσταλγώ. Έχω τόσες ευχάριστες αναμνήσεις και μου λείπουν όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου από τότε, οι προπονητές μου και ο κ. Κανελλάκης. Από τη Σκωτία, φιλιά πολλά. Καλή επιτυχία!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x