Stoiximan Super League

Τελείωσε χωρίς παρατράγουδα η πορεία κατά του γηπέδου της ΑΕΚ (pics)

Περίπου 200 αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία στη Ν.Φιλαδέλφεια και διαδήλωσαν κατά του γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και της κατάληψης της «Στρούγκας». Στην περιοχή βρίσκονταν σχεδόν 1.000 οπαδοί της ΑΕΚ

Συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν περίπου 200 άτομα, τα οποία διαδήλωσαν κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και της κατάληψης της «Στρούγκας». Η κατάσταση στην περιοχή μύριζε μπαρούτι, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες αρκετά από τα άτομα ήταν «εξοπλισμένα» με κράνη, λοστούς, ξύλα αλλά και άλλα πολεμοφόδια.

inner

inner

inner

Έντονη ήταν και η αστυνομική παρουσία στην περιοχή προκειμένου να αποτρέψει κάποια συνάντηση με τους σχεδόν 1.000 οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, που βρίσκονταν κοντά στο Δημαρχείο, στον χώρο της «Στρούγκας» αλλά και στα στενά της Νέας Φιλαδέλφειας. Ουσιαστικά η πορεία των αντιεξουσιαστών δεν ξεπέρασε τα 600-700 μέτρα αφού οι διοργανωτές περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, πως τα άτομα δεν μπόρεσαν καν να πλησιάσουν τον χώρο του Άλσους ή το οικόπεδο του γηπέδου, ενώ η πορεία δεν έφτασε ούτε την Λεωφόρο Δεκελείας, καθώς ο δρόμος ήταν κλειστός από την Αστυνομία για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x