Stoiximan Super League

Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Θύρας 13 στη ΓΓΑ

Στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της ΓΓΑ βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι της Θύρας 13 και ζήτησαν να συναντηθούν με τον Σταύρο Κοντονή. Στο εξωτερικό ο υφυπουργός, δεν έλειψαν τα «γαλλικά»

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή ζήτησαν να έχουν περίπου 50 άτομα από τη Θύρα 13 που επισκέφθηκαν το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο λόγος που ζήτησαν τη συνάντηση δεν γνωστοποιήθηκε, αλλά προφανώς οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να συζητήσουν τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί ότι υπάρχει η σκέψη ως ποινή ο υφυπουργός να διατάξει προσωρινό κλείσιμο των θυρών 13 και 14 της Λεωφόρου.

Όπως τους μεταφέρθηκε η συνάντηση δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των Υπουργών της ΕΕ.

Μάλιστα, δεν έλειψε μια μικροένταση, καθώς οι φίλοι του «τριφυλλιού» φώναξαν συνθήματα και είπαν κάποια «γαλλικά», αλλά τίποτα περισσότερο και συνέχεια αποχώρησαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x