Stoiximan Super League

«Να έρθει και να πει ότι έκανε λάθος»

Ένα νέο ακόμη «κεφάλαιο» προστέθηκε στο… σίριαλ του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δηλώνει ότι μάχεται για το δίκιο του και ο προπονητής της Τίγκρες έσπασε τη σιωπή του και ζητά ο διεθνής άσος να απολογηθεί.

Εν αναμονή της εκδίκασης της προσφυγής που έχει καταθέσει για να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες είναι ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος προχώρησε σε νέες δηλώσεις που αφορούν την κόντρα του με τον μεξικανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος τόνισε «παλεύω για το δίκιο μου. Τα υπόλοιπα τα έχω αφήσει στα χέρια των δικηγόρων και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να είμαι απόλυτος αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω… Εκείνο που περιμένουμε είναι να διορθωθεί το λάθος που έχει γίνει το συντομότερο δυνατό. Η μεγαλύτεροι επιθυμία μου είναι να παίζω, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση για να επιλυθεί το θέμα».

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής της ομάδας, Ρικάρντο Φερέτι, ο οποίος έσπασε τη σιωπή του και υποστήριξε: «Είναι πολύ απλό, ας έρθει εδώ να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι έκανε λάθος. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον Πουλίδο, αν αποφασίσει να γυρίσει».

Στη συνέχεια, ο Μεξικανός κόουτς πρόσθεσε: «Λέει (ο Πουλίδο) ότι οι οπαδοί της Τίγκρες δεν το αξίζουν όλο αυτό (σ.σ. αναφορικά με τη δημόσια επιστολή του Πουλίδο). Και ο σύλλογος δηλαδή το αξίζει; Δεν πληρώνουν οι οπαδοί τον παίκτη, αλλά η ομάδα. Είναι ένας είδος χειραγώγησης αυτό. Δεν θα τον καταγγείλουμε, θα ήταν εύκολο για μας, αλλά δεν θα το κάνουμε για κανέναν».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x