Stoiximan Super League

Να περάσει ο… Κορδέρο

Μετά τη συμφωνία των Ανάκογλου-Τσουμάγκα να γίνουν οι πρώτοι που θα συνεχίσουν στην προσπάθεια αναγέννησης, η ΑΕΚ… φωνάζει «να περάσει ο επόμενος». Και πολύ θα ήθελε αυτός να είναι ο Κορδέρο.

Απ’ την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με παίκτες του περσινού ρόστερ ήταν ξεκάθαρη η αίσθηση πως «όποιους θέλει πραγματικά, η ΑΕΚ θα τους κρατήσει».

Αφού αυτό επιβεβαιώθηκε κι επίσημα λοιπόν με τους Ανάκογλου και Τσουμάγκα (οι οποίοι έγιναν οι πρώτοι που συμφώνησαν να παραμείνουν) η «Ένωση» θα επικεντρωθεί σε έναν ακόμα παίκτη που συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτή την κατηγορία: Τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Η περίπτωση του Ισπανού είναι αρκετά δύσκολη, για περισσότερους από έναν λόγους. Τόσο για το ότι προέρχεται από μια σεζόν όπου -ως ξένος- έζησε αρκετά… πολιτισμικά σοκ με όσα συνέβαιναν στην ΑΕΚ. Όσο και για το ότι μοιάζει εύκολο να βρει ένα συμβόλαιο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι θεωρείται από το τεχνικό επιτελείο ως μια από τις δυνάμει «κολώνες» της ομάδας ενώ εκτιμάται και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη έχει οδηγήσει ήδη σε επαφές για να πειστεί. Και είναι δεδομένο πως στις συζητήσεις αυτές ο Κορδέρο δείχνει να εκτιμά την θέληση της ομάδας να τον κρατήσει και να έχει καταλάβει το μέγεθος της αλλαγής που προετοιμάζεται στον σύλλογο.

Άλλωστε εκείνος είναι διατεθειμένος να του δείξει κι εμπράκτως τη θέληση να παραμείνει, καλύπτοντάς του τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν και προσφέροντάς του ένα καλό συμβόλαιο μέχρι και την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x