Stoiximan Super League

Ναπολεόνι: «Ο Κομπότης δεν μου έδινε το 10»

Το… παράπονό του για τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, εξέφρασε ο Στέφανο Ναπολεόνι, λέγοντας πως δεν του έδωσε το νούμερο «10».

Με το… παράπονο φαίνεται πως έφυγε από τον Λεβαδειακό ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός επιθετικός της Μπασαξεχίρ και πρώην των Βοιωτών και του Ατρομήτου, μιλώντας στον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστήριξε πως ο Γιάννης Κομπότης δεν του έδινε το νούμερο «10», ενώ για τους Περιστεριώτες ανέφερε πως είναι ένα οργανωμένο σωματείο.

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων ο Ναπολεόνι στον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο

Την Ελλάδα και τον Λεβαδειακό:
«Η Ελλάδα είναι γεωγραφικά πολύ κοντά στην Ιταλία και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά εκεί. Η Ελλάδα είναι το 2ο μου σπίτι και πραγματικά την... ερωτεύτηκα από κάθε άποψη. Έχει εκεί πολύ δυνατές και μεγάλες ομάδες με μεγάλη ιστορία πίσω τους.

Όταν πήγα στον Λεβαδειακό δεν μου πήρε πολύ καιρό να προσαρμοστώ. Η ζωή στην Ελλάδα για έναν Ιταλό είναι εύκολη. Τα αστεία ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Μαζί και η πραγματική δύναμη για να προχωρήσω.

Όταν ήμουν στον Λεβαδειακό ήθελα να πάρω το νούμερο 10. Ο πρόεδρος εκεί (σ.σ. Κομπότης) είχε μία ιδιαιτερότητα και δεν το έδινε. Δεν ήθελε να πάρει κανείς το 10 και έτσι δεν το έδινε ούτε σε εμένα. Κάποια στιγμή λοιπόν του είπα 'οκ κράτα πρόεδρε εσύ το 10 εγώ θα πάρω την φανέλα με το Νο1».


Τον Ατρόμητο: «Δεν ήμασταν μέσα στις τοπ ομάδες όχι επειδή δεν μπορούσαμε αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια η ομάδα άλλαζε διαρκώς και αισθητά. Προσπαθήσαμε για την Ευρώπη. Παίζαμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και είχαμε πίσω μας ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x