Stoiximan Super League

Νάρεϊ: «Δεν ήταν τύχη, μας άξιζε το γκολ και η νίκη»

Στην αξία και στο δίκαιο της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου στάθηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ μετά το 2-1 στην Τούμπα.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ τόνισε πως δουλεύει καθημερινά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να κάνει ότι έκανε με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε πως έχει ξαναβάλει γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά δεν ήταν τόσο κρίσιμο όσο το αποψινό και στάθηκε στην ασίστ του Ζίβκοβιτς και στη συνεργασία του με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικά:

Αν πιστεύει στην τύχη, καθώς ήταν να αντικατασταθεί και εν τέλει έμεινε στο ματς: «Δεν υπάρχει ο παράγοντας τύχη, παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Ήταν μία υπέροχη στιγμή, ήθελα πολύ να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα και πανηγύρισα μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Δουλεύω καθημερινά για να προσαρμοστώ με τους νέους μου συμπαίκτες, θέλω σε κάθε προπόνηση να γίνομαι όλο και καλύτερος. Στόχος μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Αν έχει πετύχει τόσο αργά άλλο γκολ στην καριέρα του: «Νομίζω ότι το έχω ξανακάνει, αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο ξεχωριστό όσο το σημερινό. Εκείνη τη στιγμή πρέπει κυριολεκτικά να τα δώσεις όλα, εκτέλεσα όσο καλύτερα μπορούσα και τα υπόλοιπα είναι... ιστορία. Ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα, είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Αν σκέφτηκε την ασίστ ή μόνο το γκολ: «Πάντα όταν προσπαθείς να βρεις έναν συμπαίκτη σου με σέντρα θέλει και... τύχη, εγώ σκέφτηκα μόνο το σουτ και δικαιώθηκα».

Για τις εναλλαγές πλευρών με τον Ζίβκοβιτς: «Είναι σημαντικό το ότι είμαστε ευέλικτοι και μπορούμε να μπερδέψουμε τον αντίπαλο, αλλάζοντας συνεχώς πλευρές. Έχουμε, επίσης, πολύ καλή συνεργασία με τα μπακ, κάτι που μας δίνει περισσότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x