Stoiximan Super League

Ναυαγεί του Πούκι, κοιτάει αλλού ο ΠΑΟΚ

Δεν προχωράει η υπόθεση του Φινλανδού επιθετικού για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος πλέον εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης.

Λίγο πριν ο Τεέμου Πούκι πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε σημαντική εμπλοκή στη μεταγραφή του που – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – φαίνεται πως δεν προχωράει.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» και η πλευρά του Φινλανδού επιθετικού έχουν κόψει κάθε επικοινωνία, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, και γίνεται λόγος για προχωρημένες συζητήσεις του παίκτη με την Ρέντινγκ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για επιθετικό, αφού ο Πρίγιοβιτς ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και ο Ευθύμης Κουλούρης ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλον παίκτη, του οποίου το όνομα τουλάχιστον για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει και επιχειρούν με το βάρος του χρόνου να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x