Stoiximan Super League

Νέα κρούσματα στον ΠΑΟΚ - Προς αναβολή το ντέρμπι με ΑΕΚ!

Θύμα του κορωνοϊού φαίνεται ότι πέφτει (και) το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Στα τελευταία τεστ του «δικεφάλου του Βορρά» εντοπίστηκαν τρία ακόμη κρούσματα και κατά συνέπεια βαδίζει προς αναβολή το κυριακάτικο ντέρμπι.

Κάτι παραπάνω από πιθανή φαντάζει πλέον η αναβολή και του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής, στον τελευταίο έλεγχο για κορωνοϊό που διενεργήθηκε στους Θεσσαλονικείς προέκυψαν τρία νέα κρούσματα.

Δεδομένου λοιπόν ότι αυτά προστίθενται στα πέντε που ήδη είχαν εντοπιστεί (και το πρωτόκολλο της Super League αναφέρει ότι δεν διεξάγεται παιχνίδι με ομάδα που έχει πάνω από 7 κρούσματα) θεωρείται απίθανο να γίνει το ντέρμπι την Κυριακή.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η σχετική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το πότε θα διεξαχθεί πλέον το ματς.

Κι αυτό διότι μεσοβδόμαδα έχει οριστεί το (επίσης αναβληθέν) ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, την επόμενη Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και την Τετάρτη, 19/1 είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς των «δικεφάλων» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, επίσης λόγω κρουσμάτων, ανακοινώθηκε η αναβολή δυο ακόμα αγώνων στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα των Άρης-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x