Stoiximan Super League

Νέα προβλήματα για Καλλονή

Με τρία νέα προβλήματα για το Νίκο Καραγεωργίου συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη SKODA Ξανθη για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους Σπυρόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική, Κάρλσον, ο οποίος υπέφερε από στομαχικές διαταραχές, και Τσαμπουρή, ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο.

Εκτός έμειναν ξανά οι Βαλιός, Χιντασέλι, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Στρατηλάτης, Καλτσάς και Μπλάζιτς.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ούκα.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ταχυδύναμης, αγωνιστικά τετράγωνα σε μικρό χώρο και με στηρίγματα και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x