Μεταγραφές, ρόλοι και τρόπος λειτουργίας. Όλα επί τάπητος τέθηκαν σήμερα σε σύσκεψη που έγινε στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των επικεφαλής του ΠΑΟΚ στην οποία συμμετείχε και ο Ιγκόρ Τούντορ.
Εκτός από τις μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν οι Ιάκωβος Αγγελίδης, Νίκος Βεζυρτζής και Φρανκ Άντερσεν συζήτησαν και τις αρμοδιότητες του καθενός (που αρχίζουν και που τελειώνουν) με αφορμή την μεταγραφή του Γκαλίτσιου που δεν ολοκληρώθηκε.
Συζήτησαν για τον ρόλο που έχει ο καθένας έτσι ώστε να λειτουργήσει εύρυθμα η ομάδα και να υπάρξουν αποτελέσματα.
Φυσικά και τέθηκε ζήτημα και μεταγραφών, που θα πρέπει να γίνουν για να ανέβει η ομάδα. Σε αυτό το μέρος μπήκε στην κουβέντα και ο προπονητής της ομάδας ο οποίος κατέθεσε την άποψή του για τις θέσεις που θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότερες πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνει σίγουρα μια μεταγραφή ενός μεσοεπιθετικού ο οποίος θα μπορέσει να παίξει άμεσα.
Ωστόσο, αναμένεται να γίνει άλλη μια σύσκεψη στη Μυτιλήνη, πιθανότατα ακόμη και σήμερα το βράδυ με την παρουσία του Τούντορ σε όλη της, την διάρκεια για να ληφθούν τελικές αποφάσεις.
Όσα αποφασισθούν θα μεταφερθούν στον Ιβάν Σαββίδη για να δώσει την έγκρισή του και –φυσικά- το ποσό των χρημάτων που θα διατεθούν για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






