Stoiximan Super League

Νέο «όχι» για Μας στον Ολυμπιακό

Αρνητικά απάντησε η διοίκηση της Σαν Λορέντσο στον Ολυμπιακό στη νέα πρόταση που φέρεται να κατέθεσε για την απόκτηση του Αργεντινού μπακ, Εμάνουελ Μας.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σαν Λορέντσο για την απόκτηση του Εμάνουελ Μας.

Τότε ο αργεντίνικος σύλλογος είχε απαντήσει αρνητικά για την παραχώρηση του 26χρονου αριστερού μπακ, με τους Πειραιώτες – σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής – να επανέρχονται με νέα προσφορά.

Αυτή φαίνεται πως άγγιζε τα 4 εκατ. ευρώ, όμως και πάλι η ομάδα του Αργεντινού οπισθοφύλακα απάντησε αρνητικά. «Στη Σαν Λορέντσο δεν υπάρχουν παίκτες που δεν πωλούνται. Αν μία πρόταση ικανοποιεί τη διοίκηση του συλλόγου και τον παίκτη, θα γίνει δεκτή», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Εντγκάρντο Μπάουσα.

Ωστόσο, στο προσκήνιο από σήμερα βρίσκεται η περίπτωση του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, ενός έμπειρου και αξιόλογου αριστερού μπακ, με τον οποίο οι Πειραιώτες εμφανίζονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x