Stoiximan Super League

Νέο πρόβλημα με Μαντούρο

Οι ενοχλήσεις του Χέντβιγκρες Μαντούρο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην προπόνηση της Τρίτης ο Άγγελος Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ, ενόψει και της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο διεθνής Ολλανδός μεσοαμυντικός αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να μη ρισκάρει πιθανή υποτροπή. Ο Μαντούρο τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις προπονήσεις και θα χάσι σίγουρα την αναμέτρηση με τους "ροσονέρι" την Πέμπτη.

Από εκεί και έπειτα, ο αέρας δυσκόλεψε τις κινήσεις των παικτών στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στο πρόγραμμα της ημέρας συμμετείχαν και οι μικροί Πατράλης, Τουμανίδης, Βασαϊτης, Τσολακίδης, Κάκκο που θα γυμναστούν και τις προσεχείς μέρες και, ίσως, μπουν στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Τέλος, ο Κώστας Λαγωνίδης αναχωρεί τα ξημερώματα της Τετάρτης με προορισμό το Γκινγκάμπ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της προσεχούς αντιπάλου του «Δικεφάλου» στο Europa League κόντρα στη Μετς για την έβδομη αγωνιστική του Championnat.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x