Stoiximan Super League

Νέο πρόστιμο σε Παναθηναϊκό

Με πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του αλλά και τις δηλώσεις Αναστασίου μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Επίπληξη στον τεχνικό του «τριφυλλιού».

Πρόστιμα σε πέντε ΠΑΕ επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για γεγονότα που συνέβησαν στα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για τις ΠΑΕ Άρης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, με τους «πράσινους» να βάζουν πιο βαθιά το… χέρι στην τσέπη αφού καλούνται να καταβάλουν 10.500 ευρώ.

Παράλληλα, τιμωρήθηκε με την πειθαρχική ποινή της επίπληξης ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης Αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ι. Αναστασίου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι. Αναστασίου την πειθαρχική ποινή της επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων εκατό ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x