Stoiximan Super League

Νέο τεστ στη Λαμία με Βέρντε-Ολιβέιρα

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, στο σημερινό φιλικό στη Λαμία.

Άλλη μία ευκαιρία να κάνει δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ έχει σήμερα ο Μιγκέλ Καρντόσο, στο σημερινό φιλικό προετοιμασίας στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Αν και ο Πορτογάλος άφησε αρκετούς παίκτες εκτός αποστολής, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης». Τον Ντανιέλε Βέρντε και τον Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στη Λαμία είναι οι: Τσιντώντας, Αθανασιάδης, Λόπες, Χουλτ, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σβάρνας, Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσέλιος, Σιμόες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ζεράλδε,ς Βέρντε, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Σαρδέλης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα και Χριστόπουλος.

Στα Σπάτα θα μείνουν οι Κρστίτσιτς, Μπακάκης, Γιακουμάκης, Τσιγκρίνσκι, Μπάρκας, Οικονόμου, Μάνταλος, Βράνιες, Γαλανόπουλος και Λιβάγια.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Star Κεντρικής Ελλάδας (Cosmote TV - θέση 664), ενώ στη Φθιώτιδα θα βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα θελήσουν να δουν στο ΔΑΚ Λαμίας το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x