Stoiximan Super League

«Θα ακολουθήσω την ΑΕΚ παντού»

Τρεις μέρες μετά, ο Κώστας Νεστορίδης δεν μπορεί να μην δακρύζει όταν μιλά για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Δεν μπορεί όμως και να την αποχωριστεί -όπως τόνισε- όπου κι αν βρίσκεται.

Η εικόνα και οι δακρυσμένες απαντήσεις του σε όποιον τον ρωτάει για την ΑΕΚ είναι από τις πιο περιγραφικές καταστάσεις του δράματος που ζει απ’ την Κυριακή η «Ένωση».

Ο Κώστας Νεστορίδης όμως δεν πτοείται. Κι ας πλησιάζει τα 84.

Μιλώντας λοιπόν στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης -κι αφού χαρακτήρισε ντροπή για όλους, συμπεριλαμβανομένης και της διαιτησίας, το ότι έκαναν όλη την Ελλάδα να κλαίει γι’ αυτή την ιστορική ομάδα- δήλωσε έτοιμος ν’ ακολουθήσει παντού τον σύλλογο.

Διότι «δεν μπορώ να την αποχωριστώ, το σπίτι μου όλο είναι ΑΕΚ», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά όσα είπε ο Νεστορίδης

Για το πως αισθάνεται τις τελευταίες μέρες: «Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Να το πω προβοκάτσια; Να πω ότι ήταν μελετημένη όλη αυτή η υπόθεση; Να πω για την διαιτησία; Για ποιο πράγμα να πρωτομιλήσω;

Η ΑΕΚ, αυτή η μεγάλη ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία στην Ελλάδα, είχε την διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια εναντίον της. Αυτό σημαίνει πως έχουν ειδοποιηθεί όλοι τους για το πώς θα παίζουν την ΑΕΚ. Είναι ντροπή για αυτούς που κάνανε να κλαίει όλη η Ελλάδα για αυτό το ιστορικό σωματείο».


Για το αν πιστεύει πως το κακό της ΑΕΚ το ήθελαν και άνθρωποι που ήταν μέσα στην ομάδα: «Μπορεί να υπάρχουν και μέσα στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχει και καλούς ανθρώπους και κακούς. Τους κακούς δεν τους ξέρω, όμως ξέρω τους καλούς και είναι πάρα πολλοί. Λένε ότι είναι και άνθρωποι μέσα από την ΆΕΚ σε αυτή την ιστορία. Αν αυτό είναι αλήθεια τότε είναι μεγάλη ντροπή».

Για το αν οι παλαίμαχοι της ομάδας δραστηριοποιούνται για την επόμενη μέρα: «Κανένας απολύτως από τους παλαίμαχους δεν με έχει πάρει τηλέφωνο για να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θέλω να πω ότι δεν ενδιαφέρονται ή ότι δεν κλαίνε και αυτοί, αλλά πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε».

Για το αν φαντάστηκε ποτέ πως θα δει την ΑΕΚ να υποβιβάζεται: «Δεν το φαντάστηκα ποτέ, αλλά τι να κάνουμε; Αν δεν μπορούμε να κερδίζουμε και στη Β’ Εθνική, θα την βλέπουμε και θα κλαίμε. Εγώ θα ακολουθήσω την ΑΕΚ παντού. Δεν μπορώ να την αποχωριστώ την ομάδα, γιατί εμένα το σπίτι μου είναι όλο ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x