Stoiximan Super League

Νίκη για ΟΦΗ με… Τρεζεγκέ! (pics)

Ο σπουδαίος Νταβίντ Τρεζεγκέ βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» και έκανε τη σέντρα στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά, που βρήκε νικητές τους ανώτερους Ηρακλειώτες!

Με έναν ιδιαίτερο προσκεκλημένο διεξήχθη το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά!

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, που κάνει διακοπές στην Κρήτη, βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» και μάλιστα έκανε τη σέντρα στην αναμέτρηση των… σύντεκνων.

Μάλιστα, ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής τιμήθηκε από τους ασπρόμαυρους κι έδειξε να απολαμβάνει την αποθέωση από περίπου 2.000 κόσμου που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης προήλθε από τον Μπουρσέλη στο 18, μετά από κλέψιμο στον Μπανανά και ιδανικό πλασέ. Ο ίδιος είχε κι άλλες ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ, ενώ στο 35’ ο Μιλοσάβλιεφ «άγγιξε» το 2-0, αλλά ο Μπανανά έδιωξε πάνω στη γραμμή το ωραίο σουτ του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς είχε καλύτερη εικόνα, απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του ΟΦΗ (με σουτ των Μουνάφο, Μανούσο και κεφαλιά), αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΟΦΗ (Nιόπλιας): Δερμιτζάκης (60' Δάφκος), Κομεσίδης (60' Μπολάκης), Κοιλιάρας (60' Βαλλιάνος), Οστοιτς (60' Φαζός), Κώτσιος, Νάστος (60' Μασάδο), Χαντί (60' Χίσι), Μπουρσέλης (60' Κιάσσος),Μιλοσάβλιεφ (60' Βρεττός), Ράντι (60' Μάνος), Ογκμποε (60' Βουό).

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου (46' Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46' Βάντερσον), Κουλιμπαλί (70' Σκουλουδάκης), Κάργας (46' Καρυπίδης), Μπανανά (46' Μπανανά), Στανισάβλειβιτς (46' Μουνάφο), Γκνιάτιτς (46' Ντεβέσα), Ντίνας (46' Ντιλαβέρ), Τσουράκης (46' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Γιακουμάκης (46' Μανούσος).

inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x