Stoiximan Super League

Νικολαΐδης για Μπότο: «Δεν θυμάμαι στην Ελλάδα άλλον τεχνικό διευθυντή με τέτοιο βιογραφικό»

Το εγκώμιο του Ζοζέ Μπότο έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης κάνοντας λόγο για έναν τεχνικό διευθυντή που δεν θυμάται να έχει εργαστεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα.

Εγκώμια από τον Ντέμη Νικολαΐδη για την επιλογή του Ζοζέ Μπότο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή από τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και πλέον σχολιαστής στη Nova μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο κάνοντας λόγο για μια έναν άνθρωπο με ένα βιογραφικό που δεν θυμάται να έχει ξαναδουλέψει στην Ελλάδα.

«Δεν θυμάμαι στην Ελλάδα τεχνικό διευθυντή με τέτοιο βιογραφικό. Η Μπενφίκα έχει πάρα πολλούς ανθρώπους και ο Μπότο ήταν επικεφαλής σκάουτινγκ. Πολύ καλή κίνηση, το θέμα είναι να στηριχθεί αυτός και ο προπονητής και να δώσουν χρόνο, γιατί ως κίνηση την λες πάρα πολύ καλή. Έχει ένα πάρα πολύ πλούσιο βιογραφικό», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday Football Club και συνέχισε:

«Θα τον κρίνουμε σε έναν χρόνο, μπορεί και σε δύο. Έχει μεταγραφική περίοδο τώρα και το καλοκαίρι που εκεί φτιάχνονται οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ μου δείχνει ότι στηρίζει τον προπονητή. Σίγουρα, η ομάδα θέλει μια ανανέωση, μια φρεσκάδα. Μπορεί τώρα να ξεκινήσει ένα πλάνο και το καλοκαίρι να κάνει προσθήκες νέων παικτών», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x