Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως οι Πειραιώτες έχουν μέχρι τις γιορτές τρία παιχνίδια-κλειδιά, όλα εκτός έδρας, με τον Παναιτωλικό, την Καϊράτ και τον Άρη, και αν καταφέρουν και πάρουν και τα τρία ματς, θα κάνουν τα καλύτερα Χριστούγεννα, γιατί αφενός μεν θα είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος (ενδεχομένως με διαφορά από τον δεύτερο) και θα παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης στο Champions League για τη νοκ άουτ φάση.
Ακριβώς έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί το αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο, ως ένα παιχνίδι-κλειδί, απέναντι άλλωστε σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και με τον Ολυμπιακό να έχει προβλήματα, με πρωτίστως τους Τσικίνιο-Ποντένσε αλλά και δευτερευόντως Πιρόλα-Ορτέγκα-Ταρέμι.
Αναφέρθηκε στην πιθανή ενδεκάδα, που αναμένεται να έχει αρκετές έως πολλές αλλαγές, και τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Μεντιλίμπαρ και να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2027.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






