Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αν ο Ολυμπιακός πέσει πάλι στην παγίδα της Λαμίας, τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε τίποτα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα στη Λαμία και με τη Φενέρ στο Καραϊσκάκη για τα προημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν το απόγευμα την προετοιμασία τους, μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν πάρει οι παίκτες από τον Μεντιλίμπαρ, με το πιο σημαντικό είναι να μην πέσουν ξανά στην παγίδα της Λαμίας (όπως στο 1-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος), αφού ο τρίτος στη βαθμολογία Παναθηναϊκός είναι πιο μπροστά και, με το βατό πρόγραμμα, θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει.

Παράλληλα, επισήμανε πως η Λαμία μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια της, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας ταλαιπωρήσει, εκτός από τον Ολυμπιακό, μέσα στο γήπεδό της τον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο έκανε και με τον ΠΑΟΚ.

Περιμένουμε να δούμε τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ, αφού υπάρχει και το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φενέρ, με τον Ποντένσε να μην παίζει και στα δύο αυτά παιχνίδια.

Εντωμεταξύ, ήταν τις προηγούμενες ημέρες εδώ ο μάνατζερ του Μεντιλίμπαρ, και υπάρχει η αίσθηση πως όλα έχουν συμφωνηθεί για την ανανέωση του συμβολαίου του Βάσκου μέχρι την επόμενη σεζόν. Ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει πως είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στον Ολυμπιακό, ο οποίος από τη μεριά του πρέπει να εμπιστευτεί έναν προπονητή και όχι να αλλάζει τρεις κάθε χρόνο. «Περιμένουμε τις ανακοινώσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x