Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αποψινού αγώνα, λέγοντας πως μπορεί να ανοίξει ένας μεγάλος δρόμος για τους Πειραιώτες, ενόψει του καθοριστικού φινάλε του πρωταθλήματος, εφόσον μπορέσει να κερδίσει σήμερα τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς στις δύο επόμενες αγωνιστικές (Τετάρτη-Κυριακή), ο Ολυμπιακός θα έχει Άρη (εκτός) και Λαμία (εντός), η ΑΕΚ θα έχει Παναθηναϊκό (μέσα) και ΠΑΟΚ (εκτός).

Άρα αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν και πάρουν τις τρεις νίκες, θα επωφεληθούν σίγουρα από τις όποιες απώλειες υπάρξουν στα δύο ντέρμπι και θα ανέβουν βαθμολογικά.

Είναι στα συν της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, ότι πάει σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι με καλή ψυχολογία, από την ευρωπαϊκή πρόκριση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει το βάρος του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του. Από την άλλη, όμως, είναι αλήθεια πως η ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι πιο φρέσκια, αφού ναι μεν έπαιξε την Πέμπτη, αλλά από το ημίχρονο έδινε ανάσες σε παίκτες, αφού η πρόκριση είχε τελειώσει, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε 120 λεπτά, με πέναλτι, και δη εκτός έδρας.

Μεγάλο ρόλο, όπως είπε, μπορεί να παίξει η στήριξη του κόσμου στον Ολυμπιακού, σε ένα παιχνίδι ξεκάθαρα πολύ δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον τρόπο και παίρνει τα τελευταία χρόνια αποτελέσματα στο Καραϊσκάκη.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x