Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Άρχισε να μπαίνει πιο δυνατά ο Μαρσέλο»

Για την πρόοδο του Μαρσέλο στις προπονήσεις και την απόκτηση του Πασχαλάκη από τον Ολυμπιακό που αποτελούσε… μονόδρομο, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό, ο Μαρσέλο έκανε δυνατό πρόγραμμα προπόνησης με τους συμπαίκτες του και έδειξε ότι μπαίνει σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για να παίξει το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom». Μάλιστα τόνισε ότι το επόμενο δεκαήμερο, θα αρχίσουμε να μιλάμε για το πότε θα είναι στην αποστολή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε φυσικά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τους «ερυθρόλευκους», αναφέροντας ότι ήταν κάτι σαν... μονόδρομος για τους Πειραιώτες, από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Βατσλίκ. Ξεκαθάρισε ότι σιγά σιγά θα μπει στις επιλογές του Μίτσελ, ο Τζολάκης από την πλευρά του θα πάρει φυσικά την ευκαιρία, ενώ στο πρόσωπο του Κρίστινσον δεν υπήρχε εμπιστοσύνη.

Τέλος μίλησε για την στάση του Ολυμπιακού σχετικά με την ανάδειξη του Ιάκωβου Φιλιππούση σε νέο CEO της ΕΠΟ, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε σκληρή έως άδικη την τιμωρία της UEFA στους «ερυθρολεύκους», σχολιάζοντας πάντως ότι ήταν αρκετές φορές υπότροποι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x