Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πότε θα κλείσει προπονητή ο Ολυμπιακός και ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει δύο μέτωπα αυτή τη στιγμή: το ένα είναι βρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν και το δεύτερο να επιστρέψει στις νίκες, για να σώσει την 3η θέση (εφόσον αυτή αποδειχθεί για το Europa League). Και να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Βόλο, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Δεν είναι όμως σε καλή κατάσταση, και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί συνέλθει, ενώ ακολουθούν τα δύο ντέρμπι και μάλιστα το ένα στο Καραϊσκάκη χωρίς κόσμο. Ο Ανιγκό δείχνει φορτισμένος. Θα κάνει κάποιες αλλαγές αύριο, θα ξεκινήσει με τον Χουάνγκ, θα βάλει έναν άλλο στόπερ αντί του Μπα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, να ξεκαθαρίσω πως δεν εκτιμώ πως θα κλείσει σύντομα το θέμα. Αυτοί που είναι ελεύθεροι έρχονται πιο εύκολα να κάνουν συναντήσεις, με αυτούς που είναι δεσμευμένοι γίνονται εξ αποστάσεως οι επαφές. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει έναν προπονητή άμεσα, θέλοντας να δώσει κίνητρο στους παίκτες που φαίνεται πως δεν είχαν, για να σώσει ό,τι σώζεται. Επίσης, να ζήσει την καθημερινότητα της ομάδας και των παικτών, όμως δεν δέχθηκε κανένας. Ούτε ο Σρέντερ, ούτε ο Γκατούζο που ήταν η πρώτη σοβαρή υποψηφιότητα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Άρα, από τη στιγμή που δεν βρίσκει προπονητή να έρθει τώρα, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την καλύτερη δυνατή επιλογή, μέσα στον Μάιο. Μόνο αν προκύψει κάποια πολύ ευχάριστη είδηση την επόμενη εβδομάδα, θα περιμένουμε κάποια άμεση εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και για προπονητές που μπορεί να μείνουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Θα συνεχίσει τις επαφές ο Ολυμπιακός, για να λάβει την καλύτερη δυνατή απόφαση, αφού αν δεν πάρει μία τέτοια, θα έχει την επόμενη σεζόν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα ως φετινής».

Ακούστε πώς σχολίασε κατά τη γνώμη του θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την παράμετρο που μπορεί να φέρει την ανατροπή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x