Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Διστάζει ο Ρεμπρόφ, αλλά τον δελεάζει ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις εξελίξεις για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι Πειραιώτες έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στις περιπτώσεις του Σεργκέι Ρεμπρόφ και του Ερνάν Κρέσπο.

Για τον Ουκρανό, που φαίνεται πως είναι πιο ψηλά στη λίστα, εξήγησε ότι φαίνεται να διστάζει ακόμα να αποδεχθεί την προσφορά του Ολυμπιακού, γιατί έχει μία πρόταση να αναλάβει για τρία χρόνια την εθνική Ουκρανίας και αυτό είναι κάτι που σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως θα επιθυμούσε.

Από την άλλη, όμως, δείχνει πως τον δελεάζει προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας. Πρώτον γιατί του δίνει τα κλειδιά της ομάδας. Δεύτερον γιατί του προσφέρει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο. Τρίτον γιατί του δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια στα Εμιράτα, όπου παίρνει 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Και τέταρτον θα κάνει πρωταθλητισμό και θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που είναι η σπεσιαλιτέ του, γιατί έχει 5 πρωταθλήματα με την Ντιναμό Κιέβου και την Φερεντσβάρος, και 5 παρουσίες σε ομίλους Champions League και Europa League.

Όσον αφορά τον Κρέσπο, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως θεωρείται και αυτός μία εξαιρετική περίπτωση, ανερχόμενου προπονητή, που ήδη έχει κάνει πράγματα στη μέχρι τώρα καριέρα του, στη Νότιο Αμερική και στην Αραβία, και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο στην Ευρώπη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x