Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δυσκολεύει πολύ και του Λέμα»

Σε άλυτο γρίφο τείνει να εξελιχθεί για τον Ολυμπιακό η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αφού τις τελευταίες ώρες δυσκολεύει πολύ η ήδη πολύ δύσκολη περίπτωση του Κριστιάν Λέμα.

Σε κρίσιμη μεταγραφική εβδομάδα μπαίνει ο Ολυμπιακός στην οποία μπορούν να προκύψουν εξελίξεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, η προτεραιότητα των «ερυθρολεύκων» είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά μετά την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, δυσκολεύει πάρα πολύ τις τελευταίες ώρες και αυτή του Κριστιάν Λέμα.

Ο Αργεντινός σέντερ μπακ που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπελγράνο, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (είχε γραφτεί από τις πρώτες μέρες το ενδιαφέρον από Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ), γεγονός που ανεβάζει ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας για τους Πειραιώτες.

Εξάλλου, ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, φέρνουν τον Αντρέ Μαρτίνς στα υπ’ όψιν της Μποαβίστα, που τη σεζόν που πέρασε δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες από τον εκάστοτε τεχνικό που βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ από τη Σερβία τα ρεπορτάζ που φέρνουν τον Μάρκο Μάριν στο ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα συνεχίζονται και μάλιστα τα περισσότερα εξ αυτών κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρκο Μάριν αποτελεί ένα ερωτηματικό για την επόμενη μέρα στους «ερυθρολεύκους» για πολλούς λόγους.

Τέλος, στο Βέλγιο επιμένουν ότι η Άντερλεχτ και η Σταντάρ Λιέγης θέλουν τον Μπιόρν Ένγκελς, αλλά μέχρι τώρα στον Πειραιά δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x