Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στο επικείμενο sold out για το ματς με τον Πανσερραϊκό, στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας και στάθηκε στη μεταγραφή του Σίλκοτ-Ντιούμπερι.

Σχολίασε ότι είναι μία περίπτωση που έχουν ψάξει αρκετά οι «ερυθρόλευκοι» και έχουν καταλήξει ότι ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία, τόσο για να βοηθήσει αρχικά τον Ολυμπιακό Β, όσο και να αποτελέσει μία επένδυση για την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Μπόρνμουθ.

Στη συνέχεια πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται γενικά για ενίσχυση στη Β ομάδα και προτάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Βέλλιος, εάν υπερισχύσει το σκεπτικό ότι μπορεί να χρειάζονται και άλλοι έμπειροι παίκτες, πέρα τον Βαλμπουενά και Σιόβα.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x