Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με άδειο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός για κάποιο λόγο πάει καλύτερα με τον Παναθηναϊκό»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή το γεγονός ότι την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με κόσμο ήταν πριν επτά χρόνια, ο Κώστας Νικολακόπουλος επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

«Είναι όντως λίγο παράξενα τα πράγματα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια στο Καραϊσκάκη. Τον κερδίζει όταν τα ματς γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Είναι 4 ματς που τον έχει κερδίσει χωρίς κόσμο. Τα τρία ήταν λόγω του κορωνοϊού και στο άλλο ήταν τιμωρημένη η έδρα. Σε όλα τα υπόλοιπα ματς, δηλαδή με κόσμο στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει κανένα. Έχει τρεις ισοπαλίες και υπάρχει μία νίκη του Παναθηναϊκού».

«Υπάρχουν ίσως εξηγήσεις για αυτό, ίσως ότι είναι λιγότερη η πίεση, ίσως αρκετά από τα παιχνίδια που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών ήταν την εποχή που ήταν δυνατός ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς. Αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο…», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η ουσία, όμως, είναι η διάθεση του Ολυμπιακού, όπως αποτυπώνεται στο γενικότερο κλίμα από την ομάδα. Να δώσει, δηλαδή, το 100% όπως έκανε στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x