Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έχει λογική να δώσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς, αλλά τον εμπιστεύεται»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλα τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει Αστέρα (26/09, 16:00).

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού ενόψει Αστέρα, την Κυριακή (26/09, 16:00), στην Τρίπολη, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε αρχικά στον Εμβιλά, που επιστρέφει στην αποστολή, αλλά και στην απουσία του Λαλά σε 5ο σερί ματς, τονίζοντας: «Είχαμε ευχάριστη έκπληξη, την παρουσία στην αποστολή του Εμβιλά. Αλλά θεωρώ απίθανο να είναι στην 11άδα. Ίσως να θελήσει να τον δει και αύριο (σ.σ. Κυριακή 26/09) ο Μαρτίνς. Πάντως, είναι καλό και μόνο που είναι στην αποστολή ενόψει και του ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Δείχνει ότι λογικά θα είναι αρκετά καλά, τουλάχιστον τότε. Αυτός που έμεινε έξω είναι ο Λαλά, αρνητική έκπληξη. Είναι το πέμπτο παιχνίδι σερί που μένει χωρίς λεπτό συμμετοχής, σίγουρα κάτι λέει».

Και συνέχισε, λέγοντας για τον Ρέαμπτσιουκ: «Αφού άφησε εκτός στο ματς με τον Απόλλωνα τον Βαλμπουενά, τον Παπασταθόπουλο και τον Μαντί Καμαρά, θα τους έχει αύριο στην 11άδα. Υπάρχει στη συνέχεια και η ''Φενέρ'', αλλά το καλό είναι ότι είναι την Πέμπτη, οπότε θα έχει χρόνο να το προετοιμάσει ο Μαρτίνς. Στα άκρα της άμυνας είναι τρεις παίκτες για δύο θέσεις, Καρμπόβνικ, Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Κανονικά, αυτό που θα περιμέναμε είναι να μην παίξει ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει παίξει επτά παιχνίδια σε 21 μέρες, αλλά μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και πάλι. Θα είχε λογική να του δώσει ανάσα, αλλά τον εμπιστεύεται».

Τέλος, πρόσθεσε ο Κώστας Νικολακόπουλος: «Περίμενα πιο εκτεταμένο ροτέισον με τον Απόλλωνα, αλλά δεν μπορείς να κριτικάρεις τον Μαρτίνς πολύ. Όλα τα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν είναι περίεργα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x