Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Αρχικά αναφέρθηκε (μιλώντας στον Σωτήρη Ταμπάκο) στην προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία είναι σε εξέλιξη, με τους Ζέλσον και Γιάρεμτσουκ να συνεχίζουν να το παλεύουν μήπως προλάβουν να είναι έστω στον πάγκο. Ακολούθως αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν τα playoffs του Champions League για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή κατά την οποία ακόμα και 3-4 ομάδες από τις επτά τελευταίες που θα προκριθούν, μπορεί να είναι αντίπαλοί του στη League Phase.
Αναφερόμενος στα μεταγραφικά τόνισε ότι από την Αργεντινή επιβεβαιώνεται η εικόνα που υπάρχει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όλες αυτές τις ημέρες για τον Αντίνο και χαρακτηριστικά τονίζεται ότι ο παίκτης μετά και τη νέα δεύτερη πρόταση των «ερυθρόλευκων», είναι ένα βήμα μακριά από τη μεταγραφή.
Για τον Μάντσα που ήταν κορυφαίος της Φορταλέζα στην ήττα της χτες στο Λιμπερταδόρες από τη Βελές, είπε ότι ουσιαστικά είναι μια κλειδωμένη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και η ενεργοποίησή της, έχει να κάνει κυρίως με την περίπτωση του Αντίνο, καθώς ο ένας πιάνει θέση ξένου και ο άλλος όχι.
Για τον Μανέ μετέφερε την πληροφορία από τη Σουηδία ότι ο Αφρικανός κυνηγός έκλεισε από τώρα για τον Γενάρη στον Ολυμπιακό. Για τον Ταλίς της Παλμέιρας είπε ότι είναι επίσης μεταγραφή που μπορεί να την ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός και θα εξαρτηθεί με το θέμα των ξένων παικτών.
Τέλος, μίλησε για τον Τσιμίκα και την πληροφορία από το εξωτερικό σύμφωνα με την οποία έχει προτεραιότητα την επιστροφή στην Ελλάδα και δη στον Ολυμπιακό.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα μέσω του καναλιού του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






