Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Όσο δεν γυαλίζει το μάτι κάθε έξοδος είναι επικίνδυνη για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Την άποψή του ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία είναι πιο επικίνδυνο από όσο δείχνει εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εξήγησε, πρώτον γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η σκέψη, το μυαλό πολλές φορές πάει εκεί.

Δεύτερον γιατί η Λαμία άλλαξε προπονητή και δεν ξέρουμε το πώς θα είναι η Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο της. Θύμισε ότι ο Βόκολος στον πάγκο του Πανιωνίου είχε καλή εικόνα και έκανε ντεμπούτο με 1-1 στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στην ΑΕΚ η οποία είχε ισοφαρίσει στο 95’.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον κόσμο του στη Λαμία, ούτε τον Εμβιλά, και κατέληξε λέγοντας ότι μακριά από το Καραϊσκάκη δεν είναι πειστική η ομάδα, ούτε με αντιπάλους μικρομεσαίες ομάδες, με εξαίρεση το 4-0 στον Βόλο που είχαν πάει 15.000 οπαδοί της ομάδας.

«Αλίμονο αν δεν έπαιζε καλά ο Ολυμπιακός και εκεί. Στην Τρίπολη και στο Περιστέρι και στα Ιωάννινα έχασε 6 βαθμούς, στην Κρήτη, στη Λιβαδειά και το Αγρίνιο κέρδισε οριακά και τέλοσπάντων για να πάρει και εκτός έδρας …τρίποντα πρέπει το μάτι να γυαλίζει , πρέπει να τα δίνει όλα σαν ομάδα και δυστυχώς στον εφετινό Ολυμπιακό δεν τα βλέπουμε αυτά τα πράγματα τόσο όσο θα έπρεπε να τα βλέπουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά .

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x