Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Επίθεση του Ολυμπιακού για... Κηφισιά και Νταβίντ Κάρμο»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εξέφρασε την άποψή ότι για τους Πειραιώτες αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό από κάθε τι άλλο είναι το παιχνίδι της Κυριακής με την Κηφισιά, καθώς έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και εάν δεν επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για αυτόν την Τετάρτη στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή στο «Βικελίδης» με τον Άρη.

«Νιώθω ότι εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει, η διαφορά από την κορυφή θα είναι έξι βαθμοί την Κυριακή σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα έχει τεράστιο ψυχολογικό πρόβλημα για την συνέχεια», σχολίασε.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σολμπάκεν με αφορμή την ανακοίνωση του δανεισμού του από τη Ρόμα στην Ιαπωνία και εξέφρασε την ευχή να είναι ο τελευταίος παίκτης που παίρνει ο Ολυμπιακός και δεν έχει έρθει με τη ψυχή του στην Ελλάδα, γιατί ήταν φανερό ότι αυτό είχε συμβεί από την αρχή με τον Νορβηγό.

Για τα μεταγραφικά είπε ότι ο Ολυμπιακός κάνει... επίθεση για τον Κάρμο της Πόρτο επειδή -προς το παρόν- έχει υπάρξει εμπλοκή στην υπόθεση του Παλομίνο λόγω των υπέρογκων αξιώσεων της Αταλάντα. Ακούστε τι άλλο είπε για τον Τσικίνιο και τον Μουσράτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x