Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει αναλυτικά τη Γαλατά για τα μέτρα και το πρωτόκολλο»

Απόλυτα ενήμερη για τα μέτρα και το πρωτόκολλο εισόδου στην Ελλάδα ήταν η αποστολή της Γαλατά, όπως σημείωσε στο ρεπορτάζ του ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Απόλυτα ενήμερη για τις διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθήσει για την άφιξή της στην Ελλάδα ήταν η Γαλατασαράι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τον κορωνοϊό, όπως σημείωσε στο ρεπορτάζ του ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας στον Αποστόλη Λιβάνιο, υπογράμμισε πως από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει στην αλληλογραφία του με τη Γαλατά για τα όσα θα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.

«Τα μέτρα ισχύουν για όλους. Για όλες τις πτήσεις από το εξωτερικό υπάρχει δειγματοληπτικός έλεγχος. Δεν μπορούσε να γίνει εξαίρεση ειδικά για τη Γαλατασαράι. Αυτοί ήρθαν, είπαν ότι έχουν κάνει τα μοριακά, αλλά από την άλλη η Πολιτική Προστασία τονίζει ότι υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας αρνήθηκαν να κάνουν αυτόν τον έλεγχο κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο», είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακούστε όσα είπε ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x